Ervaringen

Wilma
“Na lange tijd van mijn rugpijn af, wat een heerlijkheid.
Ilona heeft mij een paar behandelingen waaronder massage en Triggerpoint Reset gegeven.
Ben weer helemaal de oude.
Top gedaan.
Ik blijf komen voor de massages, want die zijn ook geweldig ontspannend??
Mijn dank is groot.”

Jeannet
“Bedankt Ilona dat je me verlost hebt van mijn heftige pijn. Ik had pijn bij mijn rechterschouderblad, arm en heftige tintelingen in mijn hand. Na 9 fysio behandelingen had ik nog steeds veel pijn en was radeloos. Op internet las ik een stukje over triggerpoint behandelingen en besloot het te proberen. Na slechts 2 behandelingen ben ik van de pijn af en daarnaast kreeg ik waardevolle adviezen, waarmee ik aan de slag ben gegaan.
Nu trakteer ik me af en toe op een ontspanningsmassage en mocht ik weer pijnklachten krijgen, dan weet ik je te vinden.”

Laura
“Begin december kreeg ik klachten aan mijn onderrug. Ik liep scheef en ik kon mijn schoenveters niet meer strikken omdat ik niet voorover kon buigen.
Ik maakte een afspraak bij de fysiotherapeut met de hoop dat zij het probleem kon benoemen en verhelpen. Na meerdere behandelingen van ‘kraken’ en ‘dry needling’ werden mijn klachten helaas niet minder.
Door goede verhalen van mijn schoonfamilie kwam ik bij Sensiz terecht.
Tijdens het intakegesprek vertelde Ilona mij dat deze klachten vaak veroorzaakt worden door triggerpoints, met name in de heupspier.
Zij besloot om me in eerste instantie te masseren in combinatie met cupping om zo het weefsel wat losser te krijgen.
Na deze behandeling merkte ik na twee dagen al verschil, ik kon rechtop staan en op een normale manier mijn veters strikken.
Wat een opluchting gaf dit!
Een week later kwam ik voor een tweede afspraak en kreeg een behandeling volgens de Triggerpoint Reset Methode. De triggerpoints (spierknopen) in mijn onderrug heup, billen en benen werden op een zachte manier behandeld, waardoor de weefsels zich herstelde.
Nu een week verder, ben ik klachtenvrij en pijnvrij.
Wat de fysiotherapeut in anderhalve maand niet heeft kunnen bereiken, heeft Ilona in twee behandelingen voor elkaar gekregen!
Ik adviseer iedereen die met pijnklachten rondloopt en echt een oplossing zoekt, contact op te nemen. Zij kan je echt helpen!”

Perdiep
“Sensiz – Praktijk voor Massage en Bewustwording – heeft mij op een fijne, warme en empathische manier geholpen aan mijn pijn in mijn onderrug. Ze heeft mij oefeningen meegegeven en geadviseerd waar ik op moet letten. Ik heb in dat kleine uur dat ik bij haar werd behandeld veel geleerd over mijn eigen lichaam. Ilona is vriendelijk, eerlijk en zachtaardig. Ze werkt onder meer met de Triggerpoint Reset methode, die ik iedereen aanraad. Ook is ze opgeleid in Reiki, Cupping, Sportmassage en is ze NLP Practitioner, dus ze is van vele markten thuis. Ik beveel haar dan ook van harte aan❣”

Ben
“Ik kom hier al enkele maanden en dat naar volle tevredenheid. Diverse massagemogelijkheden, waar ik meestal die voor ontspanning onderga. Ik ga dan ook zeer ontspannen weer de deur uit. Sensiz is mede daarom zeker aan te bevelen.”

brug

 

Simone“Bedankt voor de heerlijke ontspanningsmassage Ilona. Ik heb genoten!”

 

 

 

Charlotte
“Wat een lieverd! Ilona is geweldig, kan goed de rust terugbrengen in je lijf en neemt de tijd voor je. Help goed met focus op probleemgebieden en zorgt altijd voor een ontspannen afsluiter. Aanrader!!”

Irene
“Ilona geeft heerlijke massages. Ga altijd weer super relaxed naar huis. Ten zeerste aan te bevelen!”

Simone
“Als je opzoek bent naar een heerlijke stoel-,ontspannings- of sportmassage ben je hier aan het juiste adres!
#aanrader #SensizMassagepraktijk #Rotterdam #Ommoord”.

Tiffany
“Ilona is niet alleen een heel fijn persoon, maar de Cupping die ik bij haar al meerdere malen heb ondergaan (bovenbenen, welke enorme onderhuidse vet ophopingen hadden) waren niet alleen prettig, maar ook nog eens met heel goed resultaat! Mijn benen zijn een stuk gladder geworden en zien er weer mooi uit. Ook is de onderhuidse laag weer goed losgekomen. Een aanrader voor iedereen! ”

Joop
“De uitspraak “de vinger op de zere plek leggen” is bij Ilona helemaal op zijn plaats. Met lage rugklachten door Ilona gemasseerd waarbij ik er weer als herboren uitkwam. Een dikke plus van mij”.

Regina
” Ik ben vandaag massagemodel geweest van Ilona die vandaag haar examen voor Ayurvedischemassage moest afleggen. De massage heeft een diepe ontspannende uitwerking op mij en ik voel mij heerlijk rustig en relax, ik hoop dat deze uitwerking nog even mag voortduren. Ik wil je bedanken voor deze heerlijke massage en prettige wisselwerking en je zal mij zeker op je tafel tegenkomen.”

Carla
” Vanmiddag een ayurvedische massage gehad. Na een intake waarin je wat over jezelf verteld, kreeg ik een massage die op mij is afgesteld. Ik kon mij heel goed ontspannen, Ilona stelt je erg op je gemak, ik voelde in ieder geval geen schroom. Nu een paar uur later voel ik mij nog steeds heerlijk en rustig, ik heb ook een vervolg afspraak gemaakt.
Voor dubbel en dwars de 5 sterren.”

Ellen
“Heerlijke ontspanningsmassage gehad met rustgevende muziek en fijne ontvangst. Ga zeker vaker doen.”

Judith
” Helemaal blij met Ilona, mijn boven rug en rechter schouder zijn echt gevoelig door een verkeerde werkhouding. Na 1 behandeling zit alles duidelijk wat losser, gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Ilona is echt een aanrader!”

Hélène
” Heerlijke, effectieve (cupping) massage! Had last van vastzittende spieren in de schouders maar al na 3 behandelingen merk ik verschil. Meer beweeglijkheid en soepelheid. Super, bedankt Ilona!”

Karina
” Wie heeft er tegenwoordig geen stress gerelateerde klachten? Voor een goede gezondheid is het van belang hier niet te mee te blijven lopen. Ilona is een van die mensen die de gave heeft je te helpen. Haar ontspannen persoonlijkheid en professionele vakkennis en vaardigheid zorgen voor een ontspannen en opgeruimd gevoel. Echt ontspannen gaat gepaard met het loslaten van emoties. Sta er niet van te kijken als je bij Ilona een traantje gaat laten. Zij weet je immers door massage emotioneel te raken.”