Online Mind/Body Reset

De oplossing bij steeds terugkerende of
aanhoudende pijn

Herken je jezelf in twee of meerdere dingen?

 • Je hebt aanhoudende (langer dan 6 weken) of steeds terugkerende pijn aan je nek, schouders of rug.
 • Na een bezoek aan de behandelaar voel je tijdelijk verlichting van je pijn.
 • Tijdens periode van veel stress neemt je pijn toe.
 • Het verschilt van dag tot dag, je hebt ook dagen minder of geen pijn.
 • Je ervaart verlichting door warmte (douchen, kersenpit, warmtedeken).
 • Het doen van een oefening of beweging verlicht je pijn.
 • Je pijn wordt minder of verdwijnt tijdens een afleiding bijvoorbeeld vakantie of iets doen waar je plezier aan beleefd.
 • Je hebt een diagnose gekregen, zoals afwijkingen aan de tussenwervelschijven
  (hernia, vernauwingen, uitstulpingen) carpaal tunnelsyndroom, whiplash, piriformis syndroom, artritis, ischias, scoliose.
 • Je hebt te horen gekregen dat je er maar mee moet leren leven.

Herken je jezelf in de volgende eigenschappen?

◊ Perfectionistisch
◊ Zorgzaam
◊ Controlerend (moeite met loslaten)
◊ Over je grenzen gaan
◊ Gevoelig
◊ Ondernemend

Hoe zou het zijn als…..

♥ Je ’s ochtends uitgerust wakker wordt?

♥ Geen pijn, stijfheid en bewegingsbeperking hebt?

♥ En daardoor alles uit het leven kan halen?

♥ Met meer energie?

♥ Zodat je meer kunt genieten?

♥ Je meer rust in je hoofd hebt?

♥ Je de regie over je leven weer terug krijgt?

Ben je klaar voor een andere aanpak?
Dan kan ik je helpen!

In mijn online programma Mind/Body Reset ga je naar de oorzaak van je pijn.

Om echt van je pijn af te komen moet je weten waar het vandaan komt en waarom je pijn hebt. Je gaat begrijpen wat de functie is van je pijn en wat de invloed is van jouw brein op je lichaam.

In dit programma leer wat jij zelf kunt doen om je pijn te verminderen of zelfs te laten verdwijnen en zo de regie weer terug kunt krijgen over je leven.

Zet jezelf op de 1e plaats

Met deze training ga je tijd voor jezelf inplannen om diverse opdrachten en oefeningen te doen, aandacht aan jezelf besteden. Waarschijnlijk zorg je wel goed voor de mensen om je heen en minder goed voor jezelf. Hier gaat verandering in komen, gewoon omdat jij het waard bent. JIJ bent immers de belangrijkste in JOUW leven!

Waarom je doet wat je doet

Wie ben je echt? Wat wil je echt? Wat voel je echt? Welke verhalen vertel je jezelf? Wat geloof je over jezelf, je pijn, de wereld? Je leert wat de rode draad in jouw leven is en welke emoties een rol kunnen spelen bij het ontstaan en/of in stand houden van je pijn.
Het resultaat is meer inzicht in wie je bent en wat de echte motivatie is achter alles wat je doet.

De verandering inzetten die nodig is

Als je weet wat de oorzaak van je probleem is, is het tijd om die oorzaak aan te gaan pakken. Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen.
Met andere woorden, je kunt niet hetzelfde blijven doen en een andere uitkomst verwachten.
Als mens heb je de mogelijkheid je gedachten, emoties, gedrag en leefstijl te beïnvloeden en daarmee eigenschappen van jezelf naar boven te laten komen die bijdragen aan je gezondheid en welzijn. Je leert bewustere keuzes te maken in plaats van op de automatische piloot.
En je leert je brein te stoppen met het geven van onnodige pijnsignalen.

Pas toe wat je leert in je leven voor blijvende resultaten.

Na het doen van de training is het belangrijk om het geleerde te blijven toepassen.
Je hebt de middelen nu tot je beschikking, het is aan jou om dit pad te blijven volgen.
Er kunnen momenten in je leven zijn dat je een terugval ervaart en dan weet jij wat je kunt doen om weer op de rails te komen.

Er zijn drie versies: Basis, Plus en Totaal.

 • Basis is geheel online met mailcontact voor vragen over de stof en de opdrachten.
 • Plus is online met mailcontact voor vragen over de stof en opdrachten en vier x een gesprek van een uur.
 • Totaal is online met mailcontact voor vragen over de stof en de opdrachten en vier x een gesprek van 1 uur en twee x een fysieke behandeling van 1,5 uur.

 

Durf je het aan? Ben je klaar op te stap te nemen?
Klik dan verder om het aanbod te bekijken.

Wil je eerst proeven van wat het online programma je op kan leveren?

Bestel dan eerst voor maar € 47,00 de korte training voor verlichting van rug-, nek- en schouderpijn.

Hiermee krijg je een goede indruk van het online programma Mind/Body Reset en kan je al verlichting van je pijn gaan ervaren!

Lees hieronder de ervaringen van mensen die het programma hebben gevolgd:

Angelique, docente:

Ik had geen idee dat mijn mindset, mijn denken zoveel invloed heeft op pijnklachten in mijn lichaam. In eerste instantie kwam ik bij Ilona voor een ontspanningsmassage, vanwege de pijn in mijn nek, rug en schouders.

Al jaren heb ik fibromyalgie en dit beperkt me enorm in mijn dagelijks functioneren. Toen Ilona mij vertelde over het traject Mind & Body Reset, had ik daar direct een goed gevoel bij en we zijn dan ook gelijk van start gegaan.

De combinatie van fysieke behandelingen, opdrachten en oefeningen met betrekking tot patronen en overtuigingen waren voor mij een eye-opener. Ik had geen idee dat mijn denken zoveel invloed had op mijn gevoel, mijn gedrag en de pijnklachten in mijn lichaam!

Na het volgen van dit traject heb ik de middelen om beter om te kunnen gaan met stressvolle situaties, zodat ik meer rust en balans krijg. Dit geeft als resultaat dat ik beter in mijn vel zit, meer uit mijn dag kan halen en minder tot geen pijnklachten ervaar.”

Annemieke, ondernemer:

Na een drukke en stressvolle periode merkte ik dat ik spanning voelde in mijn schouder en kreeg ik tintelingen in mijn vingers van mijn linker hand. Na een tijdje dit genegeerd te hebben, ben ik met fysiotherapie gestart. Dit hielp helaas niets.

Ik besloot het traject Mind & Body Reset te gaan doen omdat ik niet alleen de fysieke klachten wilde aanpakken maar ook de bron ervan. In de eerste week dat we zijn gestart met de opdrachten, voelde ik voor het eerst sinds maanden dat mijn schouders zich ontspande. Een paar weken later merkte ik dat er geen pijn meer was en dat mijn schouders en rug voor het eerst “normaal” voelde.

Ik kon weer gewoon zitten en bewegen en ik kan me beter ontspannen en heb geleerd om mijn grenzen aan te geven. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Ron, ondernemer:

Al lange tijd had ik last van mijn nek en schouders. Ik kon alles doen, maar had altijd last van een zeurderige aanwezige pijn. Ik heb van alles geprobeerd, fysiotherapie, osteopaat en chiropractor, dit alles hielp tijdelijk. Altijd kwamen de klachten terug.

Tijdens het volgen van het traject werden mijn klachten al aanzienlijk minder. Maar de grootste openbaring was wel het inzicht en de bewustwording die ontstaat. Ik was altijd maar aan het jagen en jakkeren, het was eigenlijk nooit genoeg en ik kon dingen niet loslaten. Daardoor liep ik leeg…was vaak moe en had weinig energie. Door deze inzichten in mezelf, mijn gedachten, mijn patronen en gewoontes is er een wereld voor mij open gegaan. Ik heb geleerd wat je zelf kunt doen om je leven een andere wending te geven, dit had ik zonder de hulp van Ilona niet gekund. Doordat ik meer energie heb, sport ik weer een aantal keer per week.

Het voelt alsof ik mijn tweede leven ben gestart.

Ik kan dit traject aanbevelen aan mensen die met chronische pijn rondlopen en er echt iets aan willen doen. Die bereid zijn om aan zichzelf te werken, onderzoekend en nieuwsgierig zijn.

Robert en Ingeborg:

Gaaf om te merken dat slechts anders denken al tot zulke opzienbarende resultaten kan leiden.

We waren al een tijdje geleden geïnteresseerd geraakt door de website van Ilona.
En dan met name in het Mind/Body Reset traject wat zij aanbiedt.
Met name Ingeborg’s fysieke klachten zijn aanleiding geweest voor onze interesse.
Robert was zelf wat terughoudend in deze, maar eerlijk is eerlijk, Ilona heeft zijn vooroordeel over “geitenwol en wierook” weggenomen.

Na beide jarenlang “getobd” te hebben (>15 jaar) in de reguliere medische wereld hoopten we nu wel de juiste handvatten te krijgen over hoe we met fysieke en mentale klachten om konden gaan. Zelf (dachten we) waren we al best open minded. Maar toch kwamen we niet echt verder.
Daarom besloten we samen als stel, de sprong te wagen.

Die handvatten hebben we meer dan genoeg aangereikt gekregen.
De eerste lichamelijke en mentale verbeteringen waren al snel merkbaar.

We hebben het als bijzonder ervaren om dit traject als stel in te gaan, ook al heeft ieder zijn eigen klachten, vragen, opdrachten en contact momenten met Ilona.
We zijn als stel dichter na elkaar gegroeid. En ook al zijn de klachten verschillend, je begrijpt elkaar ook beter. Ook na afronding van het traject, heb je elkaar om alles helder te houden.

 

Connie, vrijwilliger in de zorg:

Na jarenlange pijnklachten kwam ik eind september 2019 terecht bij Ilona.
Ik van alles geprobeerd: fysiotherapie, Mensendieck, yoga, warm houden, insmeren, kortom alles wat je kunt bedenken. Echter niets had een blijvend resultaat.

Ik had genoeg van de symptoombestrijding en was ik klaar voor een grondige aanpak.
Ooit heb ik de diagnose fibromyalgie te horen gekregen. Er werd verteld dat ik er maar mee moest leren leven, ook in de praatgroep waar ik terecht kwam werd dit bevestigd. Ik nam hier geen genoegen mee en ben verder gaan zoeken wat er mogelijk is.
Het traject is pittig en soms confronterend, je moet openstaan om kritisch naar jezelf te kijken.

De connectie tussen lichaam en geest werd me steeds duidelijker. Wat de invloed is van je brein op je fysieke klachten en wat je hier zelf aan kunt doen.
Inmiddels zijn mijn pijnklachten sterk verminderd en ik heb de tools en middelen in handen om het zo te houden. Nu is er meer rust in mijn hoofd en kan ik stress beter het hoofd bieden.

Dit traject is echt de oplossing voor mensen met langdurige pijnklachten, gediagnosticeerd zijn met fibromyalgie en zich er niet bij neer willen leggen.