Over mij

Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Rotterdam Alexander. Hier geef ik massages/behandelingen aan cliënten met en zonder pijnklachten. Ik heb mezelf in de loop van de jaren flink ontwikkeld en heb me veel massagetechnieken eigen gemaakt.
Hiermee kan ik mijn cliënten laten ontspannen, tot rust laten komen en pijnvrij krijgen.

Ik was op zoek naar  een methode waarmee ik cliënten echt kan helpen.
Dit heb ik gevonden in een totaaltraject, een grotendeels online programma, waarin naar de oorzaak wordt gezocht van de klachten. Als de oorzaak wordt opgelost, dan verdwijnt de pijn. Je moet met jezelf aan de slag, dat is pittig en kan confronterend zijn, maar je krijgt er veel voor terug.

Inmiddels had ik zelf al acht jaar schouderpijn, waar ik ook wel eens van af wilde.

 

Mijn eigen pijnvrij traject

In de winter van 2009/2010 heb ik een flinke val gemaakt met de fiets en ik brak hierbij mijn rechterschouder.
Gelukkig geen operatie, maar wel langdurige fysiotherapie.
Waren daarna mijn klachten voorbij?  Nee, helaas..ik kon alle bewegingen weer maken maar had regelmatig pijn aan mijn schouder met uitstraling naar mijn arm en hand.

En dat met name als ik veel had gemasseerd. Althans dat dacht ik, inmiddels weet ik dat er andere factoren, waaronder aanhoudende stress een grote rol spelen.
Ik had geaccepteerd dat “ik er maar mee moest leren leven”, “het zal altijd een zwakke plek blijven”, “er is verder toch niets aan te doen”.

Tijdens de training Triggerpoint Reset Methode, ben ik anders naar mijn klachten gaan kijken. Wat houdt het in stand? Hoe komt het dat de pijn maar aanhoudt? Wat kan ik er zelf aan doen? Door deze totaalaanpak zelf te ervaren heb ik geen schouderklachten meer en heb ik de tools om het zo te houden. En nu kan en wil ik mijn cliënten ook het maximale bieden zodat ook zij pijnvrij worden en blijven.

Ben je nieuwsgierig naar dit programma? Klik dan op onderstaande link!

Alle cursussen die ik heb gedaan, hebben bijgedragen aan de basis van waaruit ik werk.
Ik geloof dat een mens zich kan blijven ontwikkelen qua kennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarom blijf ik cursussen en opleidingen volgen en boeken lezen voor meer inzicht, kennis en persoonlijke ontwikkeling.

De kernopleidingen van mijn ervaring:
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Ayurvedische massage
  • Cupping therapie
  • Triggerpoint therapie
  • Mindful Therapeut
  • Medische Basis Kennis
  • Triggerpoint Reset Methode
  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Practitioner en Master Practitioner
  • Neural Reset Therapy