Over mij

Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Rotterdam Alexander. Hier geef ik massages/behandelingen aan cliënten met en zonder pijnklachten. Ik heb mezelf in de loop van de jaren flink ontwikkeld en heb me veel massagetechnieken eigen gemaakt.
Hiermee kan ik mijn cliënten laten ontspannen, tot rust laten komen en zelfs pijnvrij krijgen (bij pijnklachten minder dan 2 maanden).
Natuurlijk is het fijn als een cliënt weer blij en ontspannen de deur uit loopt met minder of geen pijnklachten. Maar vaak zag ik ze na een aantal weken weer terug en ik merkte dat het me steeds minder voldoening gaf en ik op zoek ging naar meer.

Ik wilde een methode waarmee ik cliënten echt kan helpen.
En heb een totaaltraject ontwikkeld, een grotendeels online programma, waarin naar de oorzaak wordt gezocht van de klachten. Als de oorzaak wordt opgelost, dan verdwijnt de pijn. Je moet met jezelf aan de slag, dat is pittig en kan confronterend zijn, maar je krijgt er veel voor terug.

Inmiddels had ik zelf al acht jaar schouderpijn, waar ik ook wel eens van af wilde.

 

Mijn eigen pijnvrij traject

In de winter van 2009/2010 heb ik een flinke val gemaakt met de fiets en ik brak hierbij mijn rechterschouder.
Gelukkig geen operatie, maar wel langdurige fysiotherapie.
Waren daarna mijn klachten voorbij?  Nee, helaas..ik kon alle bewegingen weer maken maar had regelmatig pijn aan mijn schouder met uitstraling naar mijn arm en hand.

En dat met name als ik veel had gemasseerd. Althans dat dacht ik, inmiddels weet ik dat er andere factoren, waaronder aanhoudende stress een grote rol spelen.
Ik had geaccepteerd dat “ik er maar mee moest leren leven”, “het zal altijd een zwakke plek blijven”, “er is verder toch niets aan te doen”.

Door deze totaalaanpak zelf te ervaren heb ik geen schouderklachten meer en heb ik de tools om het zo te houden. En nu kan en wil ik mijn cliënten ook het maximale bieden zodat ook zij pijnvrij worden en blijven.

Ben je nieuwsgierig naar dit programma? Klik dan op onderstaande link!

Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten