Over mij

Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Rotterdam Alexander. Hier geef ik massages aan cliënten met en zonder pijnklachten. Ik heb mezelf in de loop van de jaren flink ontwikkeld en heb me veel massagetechnieken eigen gemaakt.
Hiermee kan ik mijn cliënten laten ontspannen, tot rust laten komen en zelfs (vaak tijdelijk) pijnvrij krijgen.
Natuurlijk is het fijn als een cliënt weer blij en ontspannen de deur uit loopt met minder of geen pijnklachten. Maar vaak zag ik ze na een aantal weken weer terug en ik merkte dat het me steeds minder voldoening gaf en ik op zoek ging naar meer.

Ik wilde een methode waarmee ik cliënten echt kan helpen.
Dit heb ik gevonden in de Triggerpoint Reset Methode.
Een traject van 6 tot 8 weken, waarin er aandacht is voor de oorzaak van pijn.
Met resultaat een duurzame oplossing in plaats van symptomatische behandeling.
Inmiddels had ik zelf al acht jaar schouderpijn, waar ik ook wel eens van af wilde.

 

Mijn eigen pijnvrij traject

In de winter van 2009/2010 heb ik een flinke val gemaakt met de fiets en ik brak hierbij mijn rechterschouder.
Gelukkig geen operatie, maar wel langdurige fysiotherapie.
Waren daarna mijn klachten voorbij?  Nee, helaas..ik kon alle bewegingen weer maken maar had regelmatig pijn aan mijn schouder met uitstraling naar mijn arm en hand.

En dat met name als ik veel had gemasseerd. Althans dat dacht ik, inmiddels weet ik dat er andere factoren, waaronder aanhoudende stress een grote rol spelen.
Ik had geaccepteerd dat “ik er maar mee moest leren leven”, “het zal altijd een zwakke plek blijven”, “er is verder toch niets aan te doen”.

Door deze totaalaanpak zelf te ervaren heb ik geen schouderklachten meer en heb ik de tools om het zo te houden. En nu kan en wil ik mijn cliënten ook het maximale bieden zodat ook zij pijnvrij worden en blijven.

Wat kan ik voor jou betekenen?

In een programma van 6 tot 8 weken krijg je inzicht hoe jouw denken, voelen en doen invloed hebben op jouw gezondheid en welzijn. Wat (onbewust) onderdrukte negatieve emoties te maken hebben met jouw pijn en wat je eraan kunt doen.

Je krijgt opdrachten, oefeningen, coaching en fysieke behandelingen.

De fysieke behandeling bestaat uit het laten verdwijnen van triggerpoints (spierknopen) op een zachte, effectieve manier zonder gebruik van naalden, injecties, pijnstillers, operaties en het doen van eindeloze oefeningen. Na het volgen van dit traject heb jij weer de regie over je eigen leven, met meer vrijheid, energie en plezier!

Ik geloof dat er veel mensen met onnodige pijnklachten blijven rondlopen omdat er niets aan de oorzaak wordt gedaan.
Naast de losse behandelingen die ik geef, begeleid ik mensen met chronische pijnklachten in een traject van 6 tot 8 weken om pijnvrij te worden en te blijven.

Heb jij chronische pijnklachten?
Wil je weten hoe je pijnvrij kunt worden en blijven?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.