Triggerpoint reset methode

triggerpoint

Al geruime tijd behandel ik triggerpoints ook wel spierknopen genoemd. Bij deze behandeling ben ik veelal bezig om de symptomen te bestrijden zonder veel aandacht te besteden aan de oorzaak. Hier gaat verandering in komen….

Deze maand heb ik een nieuwe, zachtere methode geleerd om triggerpoints te deactiveren, met als resultaat minder pijn en meer bewegingsvrijheid.
Op dit moment ben ik deze geleerde technieken zoveel mogelijk aan het toepassen op mijn klanten om het goed in de vingers te krijgen. Ook ben ik bezig om een programma te ontwikkelen, een totaaloplossing voor jouw chronische of steeds terugkerende pijnklachten aan nek, schouders en/of rug.
Ben jij pro-actief, positief, open-minded en ben je bereid om jouw stressfactoren aan te pakken? Dan is deze totaalaanpak wellicht geschikt voor jou!
Wil je op de hoogte blijven? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of stuur me een e-mail.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *