Over Ilona

♦ Massage therapeut
♦ Pijnklachten behandelaar
♦ Leefstijlcoach voor vrouwen van 40+ die op zoek zijn naar een gezonde leefstijl
♦ Voorvechter voor meer bekendheid over overgangsklachten (weg met het taboe)
♦ Inspirator
♦ Passie voor de natuur, hardlopen, wandelen, yoga, podcasts, lekker eten en een goed boek.

Na meer dan 30 jaar in loondienst vond ik het in 2013 tijd om naast mijn baan te starten als ondernemer. Mijn passie voor het menselijk lichaam heeft me in 2010 gebracht tot het volgen van een opleiding tot sportmasseur. Dit smaakte naar meer en sindsdien heb ik allerlei cursussen en opleidingen gevolgd. Niet alleen op massage gebied, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, pijnbestrijding, gezondheid en welzijn.

Sinds februari 2016 ben ik fulltime ondernemer en help mensen met meer bewustwording en ontspanning door het geven van massages. Uit het hoofd naar het lichaam…

Mijn passie is het begeleiden van vrouwen van 40 jaar en ouder met een gezonde leefstijl, zodat ze makkelijker door de overgang gaan.

Want maar liefst 80% van de vrouwen in de overgang hebben last van klachten, door het hebben van een gezonde leefstijl kun je klachten verminderen.

 

Wil je kennismaken? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan, dan kijken we samen op welke manier wij kunnen (samen) werken aan jou gezondheid en welzijn.