Wil je werken aan een gezonde leefstijl en dansend door de overgang gaan?

Sensiz - Massage & leefstijlcoaching

40+

Sensiz - Massage & Leefstijlcoaching

Sensiz

Een goede leefstijl is van belang om op een gezonde manier oud te worden.

Oud worden willen we allemaal, maar de manier waarop is volgens mij nog veel belangrijker. 

Wil je echt aan de slag met je leefstijl?

Je gezonder en vitaler voelen?

Dan kan leefstijlcoaching op maat voor jou de oplossing zijn.

Relax
Rebalance
Rejuvenate
Retreat

Sensiz

Door de veranderingen in je hormonen kun je rond je 45e de eerste (vage) klachten krijgen. Klachten die de eerste tekenen zijn van de overgang.

Herken je dit?

Je bent wat prikkelbaar

Het slapen gaat niet meer zo makkelijk als je gewend bent

Die extra kilootjes gaan er niet zo makkelijk meer af

Je hebt het zo nu en dan bloedheet (was dat nou een opvlieger?)

Concentreren is wel een dingetje

Je bent al moe voordat je de dag begint

In gesprekken met vrouwen van 45 jaar en ouder viel me op dat vrouwen die een betere leefstijl hebben, minder tot geen klachten hebben. Met deze reden heb ik bewust voor deze doelgroep gekozen, omdat ik zelf niet over die informatie beschikte toen ik die leeftijd had.

Sensiz

Wat doet een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach begeleidt je stap voor stap naar een betere duurzame gezondheid en is een gids als jij je dagelijkse gewoontes wilt veranderen. Dit heeft betrekking op voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning en zingeving. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie, je wensen en je mogelijkheden.

Wat kun je van mij verwachten?

Samen onderzoeken we tijdens een vrijblijvend gesprek van maximaal 30 minuten of we een klik hebben. Als we samen besluiten om met elkaar in zee te gaan dan stuur ik je een intake formulier zodat ik een beeld krijg wat jouw uitdagingen zijn en wat je aan wilt pakken. In mijn aanpak kijk ik naar jou als persoon. Iedereen is anders, wat voor de de één werkt, werkt niet automatisch voor een ander. Vervolgens bepalen we SAMEN jouw leefstijlplan, praktisch en persoonlijk.

 

Ilona Noordam - Sensiz - Massage & Leefstijlcoaching
Sensiz - Massage & Leefstijlcoaching

It’s a beautiful day…

to go after your dreams

Sensiz - Massage & Leefstijlcoaching
Relax
Rebalance
Rejuvenate
Retreat

Sensiz

Wat krijg je?

Gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten

Intakegesprek van 90 minuten

Test om de gezondheid van jouw cellen te meten

Vier coachingsessies van 60 minuten

Ondersteuning via WhatsApp of mail

Tips, adviezen en ondersteunende informatie via mail of WhatsApp

Twee onderhoudsgesprekken van 20 minuten

Wat houdt het concreet in?

Bij het intakegesprek bespreken we het door jou ingevulde intake formulier

Tijdens dit gesprek doen we een test om de gezondheid van de cellen te meten

Samen bekijken we wat jou uitdagingen zijn en waar jij naar toe wilt werken

We stellen samen een leefstijlplan op, met haalbare doelen en de daarbij behorende acties

Gedurende een aantal dagen houd je een eetdagboek bij. Zo krijg je inzicht in wat je eet, hoeveel je eet en de tijdstippen wanneer je eet. Dit zorgt voor bewustwording in jouw eetgedrag

Tijdens de coachingsessies begeleid ik je bij het uitvoeren van je acties om je doelen te bereiken

We onderzoeken waar je tegenaan loopt en hoe je daarmee om kunt gaan

We vieren je successen, zodat jij gemotiveerd en uitgedaagd blijft

Samen bepalen we of er hierna nog meerdere coachingsessies nodig zijn

Wat is jouw investering?

Bonus gratis Vitamine D test t.w.v. € 69,00

Bonus gratis HbA1c-test (lange termijn bloedsuiker) t.w.v. € 69,00

NB Meer informatie over de verschillende gezondheidstesten vind je HIER

Testimonials

Wat anderen ervaren

Kimberley:

“Ik was op zoek naar meer balans in mijn leven om me lekkerder in mijn vel te voelen. Door het 1 op 1 traject ben ik me meer bewust van mijn gedrag, waardoor ik dingen heb kunnen veranderen. Ik ben gaan kijken naar wat belangrijk voor mij is en wat ik wil in mijn leven. 

Ilona oordeelt niet en liet me in mijn waarde. In overleg hebben we samen een plan van aanpak gemaakt.
Zo werd het voor mij inzichtelijk en kon ik er mee aan de slag.
Hierdoor heb ik de balans gevonden die ik zocht.

Wil je aan de slag met jouw leefstijl?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

Sensiz - Massage & Leefstijlcoaching